+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/large_diameter_hdpe_hollow_wall_coiled_pipe_extrusion_line.jpg

Diaméterna ageung HDPE Hollow-wall Coiled Pipe Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Diaméter ageung HDPE pipa kerung témbok kerung mangrupikeun gaganti anu paling saé pikeun pipa semén. Jwell mangrupikeun panyadia mumpuni pangpayunna pikeun jalur ieu. Kami gaduh kaunggulan téknis anu kuat sareng pangalaman euyeub dina produksi pipa anu nyayogikeun mesin pipa anu saé, watekna kinerja stabil sareng operasi gampang. Indéks komprehensif mesin Jwell ngahontal tingkat Top domestik.

1, extruder utama nyoko extruder sekrup tunggal épéktip mastikeun kecepatan luhur sareng ékstrusi kualitas sampurna;

2, sirah komposit digunakeun sareng jenis cetakan rotasi spiral kalayan struktur akalna sareng desain unik pikeun mastikeun kualitas produk;

3, produk pipa gaduh kaku kaku tinggi, pertambangan anu dianggo anti-statis mashgas drainase sareng pipa knalpot tiasa dihasilkeun ku mesin ieu;

4, pipa khusus nyambungkeun sareng operasi anu merenah sareng konstruksi ékonomi.

 

spésifikasi: 

 ngetik

Diaméterna (mm)

Extruder

L / D.

utama

kakuatan motor (kw)

Kakuatan (kw)

Kapasitas maksimal (kg / jam)

 

L × w × H (m)

JW800

200-800

JW75 × 30 / JW55 × 30

30:1

45 / 18.5

120

400

23.5 × 10 × 3.2

JW1200

300-1200

JW90 × 30 / JW65 × 30

30:1

75 / 30

200

550

24 × 10 × 3.5

JW1600

800-1800

JW100 × 30 / JW75 × 30

30:1

110 / 45

300

650

24.5 × 11 × 5

JW2400

1200-2400

JW120 × 30 / JW75 × 30

30:1

132 / 55

400

750

32 × 16 × 6

JC3000

1800-3000

JW150 × 30 / JW90 × 30

30:1

200 / 90

600

900

32 × 15 × 8

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami