+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/large-diameter-hdpe-solid-wall-pipe-extrusion-line-62.jpg

Diaméterna ageung HDPE Solid Wall Pipe Extrusion Line

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Kinerja & Kauntungan

Extruder mangrupikeun séri JWS-H efisiensi tinggi, extruder screw tunggal kaluaran tinggi. Desain struktur tong tong khusus mastikeun keseragaman lebur idéal dina suhu larutan anu langkung handap. Dirancang pikeun ékstrusi pipa diaméter ageung, kapang struktur distribusi spiral dilengkepan sistem pendingin pipa sedot di-kapang Digabungkeun sareng bahan low-sag khusus, éta tiasa ngahasilkeun pipa diaméter témbok-témbok-témbok-témbok. Bukaan hidrolik sareng nutup tank vakum dua tahap, kontrol terpusat komputerisasi sareng koordinasi sababaraha traktor crawler, cutter chipless sareng sadaya unit, tingkat luhur otomatis. Traktor tali kawat opsional tiasa ngadamel operasi awal kaliber ageung

tabung langkung merenah.

Taros Kami