+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/_large_diameter_hdpe_water_supply_and_gas_supply_pipe_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/03/02/20190302145736_421.jpg
  • /upfile/2019/03/02/20190302145817_890.jpg
  • /upfile/2019/03/02/20190302145856_135.jpg

Diaméter ageung Suplai Cai HDPE sareng Pasokan Gas Pipa Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

HDPE / MDPE Water Supply Sareng Gas Supply Extrusion Line dikembangkeun ku perusahaan Jwell diulas struktur unik, otomatisasi tinggi, operasi gampang sareng kinerja pembuatan kontinyu anu dipercaya. Pipa anu dihasilkeun ku mesin kami ngagaduhan kaku & kakuatan anu sedeng, kalenturan anu saé, tahan merayap, résistansi retakan setrés lingkungan sareng sipat lebur anu pikaresepeun. Hasilna, pipa ieu dianggap salaku pilihan kahiji pikeun sistem transportasi cai sareng gas di kota-kota.

 

spésifikasi: 

 ngetik

Diaméterna (mm)

 Extruder

 Kaluaran (kg / jam)

 Kakuatan (kw)

JWPEG-800

Ø400 ~ Ø800

JWS90 / 38

800-1100

585

JWPEG-1000

Ø500 ~ Ø1000

JWS120 / 38

900-1200

650

JWPEG-1200

Ø630 ~ Ø1200

JWS90 / 38x2

900-1400

890

JWPEG-1600

Ø1000 ~ Ø1600

JWS120 / 38x2

1000-1700

1100

JWPEG-2500

Ø1400 ~ Ø2500

JWS120/38x2or150/38x2

1500-2000

1350

JWPEG-3000

Ø2000 ~ Ø3000

JWS150 / 38x2

2000-2500

1550

 Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami