+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/lithium_battery_extruder_series_.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142643_235.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142657_888.jpg

Litium Batré Extruder Series

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

Mesin utamina ngarobih numutkeun janten pabrik produksi, nembé urang hasil kerjasama

kalayan seueur nasabah sareng mesin ngajalankeun stabil pisan kusabab kaunggulan kami di bagian utama. 

parameter teknis Utama:  

 model

L / D.

kagancangan

 kapasitas

CJWA95

64-68

500-600rpm

gumantung kana rumus

CJWA110

64-68

500-600rpm

gumantung kana rumus

 

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami