+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/lvt_composite_floor_extrusion_line.jpg

LVT Komposit lanté Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Garis produksi lantai komposit lemes LVT ngaluarkeun substrat lanté ku extruder, teras ngalangkungan set mesin laminating genep gulung, substrat sareng lapisan percetakan, lapisan anggo sareng lapisan anti-slip sami-sami dikompétasi, sareng tegangan dileupaskeun ku tegangan, sareng lapisan aus parantos dipaké. Kontrol anu tepat tina preheating ngahontal épék henteu aya anu kerut, teu aya panyusutan, teu aya deformasi nalika ngahanca, épisiensi tinggi produksi komposit ékstrusi, sareng kualitas produk anu stabil.

 

spésifikasi: 

model

SJZ80 / 156

material

PVC

Lebar produk

1200mm

Ketebalan produk

1.5-4mm

Spésifikasi extruder

SJZ80 / 156

Spésifikasi roller

F400

Qty tina gilinding

6pcs

Kapasitas (Max)

500kg / h

kakuatan motor Utama

75kw

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami