+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/lvt-composite-floor-production-line-47.jpg

LVT Lini Produksi Lantai Komposit

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Aplikasi sareng Fitur

Garis produksi lantai komposit LVT ngaluarkeun lapisan dasar lantai, dilapis ku lapisan percetakan, lapisan anu nganggo tahan sareng lapisan anti-selip sacara sakaligus ku sakumpulan mesin sanyawa 6-roller. Ngalaksanakeun kontrol anu tepat tina tegangan anu teu dirobihkeun sareng preheating tina lapisan tahan maké, pangaruh tina kerut bébas, non-shrinkage sareng non-deformasi tiasa dihontal nalika teu nganggo baju. Efisiensi garis ekstrusi senyawa tinggi sareng kualitas produk stabil.

Taros Kami