+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/main-technical-specifications-of-hdpe-high-efficiency-single-screw-extruder.jpg

Spésifikasi Téknis utami HDPE Kekecapan Tinggi Screw Extruder

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

kaunggulan:
Hal ieu seueur dianggo di daérah pasokan cai sareng pasokan gas. Bagian tuang mangrupikeun struktur alur kalayan pengontrol suhu, sareng gampang
pikeun kéngingkeun kapasitas tinggi sareng ékstrusi stabil. Kalayan struktur screw BM anu maju, éta tiasa ngabagi bahan HDPE tina padet kana cairan.

 

Fitur:
Ku ngagunakeun desain sekrup tipe panghalang anyar, extruder ieu ngagaduhan kapasitas ékstrusi tinggi dina RPM tinggi kalayan konsumsi énergi anu handap, sareng extruder ieu tiasa kéngingkeun pangaruh pergaulan anu saé dina suhu anu handap, sareng extruder ieu tiasa ngendalikeun gunting bahan pikeun nampi suhu idéal komo lebur, sahingga tanda ripple dina témbok jero pipa diaméter ageung tiasa dihindari.

Taros Kami