+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/narrow-gap-coating-die-series.jpg

Seri Maot Gap Palapis Gap

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Hulu sempit palapis sirah paéh tiasa ngahasilkeun palapis anu ipis sareng lapisan optik transparan, ogé tiasa ngajantenkeun lapisan dijaga dina kisaran kasabaran anu pas pisan, Teu sapertos lapisan cair usap kana bahan anu didasarkeun, sistim sirah sirah anu sempit sempit urang milik bibir paéh gap aya sabalikna
langkung ageung (0.0762 mm) sirah paéh palapis, sahingga palapis paling ipis bakal dugi ka 1um kaluar tina lambey mati. Dina kasus kaayaan kandelna ngan ukur dina 0.002mm atanapi 2um, sistim sirah sirah maot sempit tiasa sempit sadayana kapasitas kasabaran palapis lebar sakitar 5%. Kami mendesain biwir paéh dibereskeun, janten urang tiasa nganggo sabeulah parasaan pangawas pikeun ngendalikeun kandel palapis sareng lébarna. Kandel palapis tina kirang ti 1um dugi ka 254um. Sirah paéh tiasa ngolah sagala jinis napel (kalebet perekat transparan khusus), batré, kapasitor keramik, permukaan hiasan, éléktronik
médium tampilan, mémbran tapisan, lantai, sél suluh, leutak magnét, produk médis, bahan tahan cahaya, pita perekat tekanan anu peka, batré surya, superconduktor, sabuk anu nyabak sareng jandela kalayan pilem, jsb.

Taros Kami