+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

Dina dinten kadua paméran, sadayana seuri bungah

Waktos: 2019-05-23

Saatos dua dinten cemerlang, kuring ngira yén urang bakal tetep ngantosan kacapean, tapi kaayaan saréréa atanapi kaselep dina kaayaan damel anu gumbira, parantos dieusi ku imut anu bagja.

xnumx.jpg

  •       Kontrak konsultasi titik panas terus-terusan

Di tempat paméran, sateuacan sareng saatos stan JWELL sareng di jero sareng luar ruang resepsi di lantai dua, popularitasna panas pisan. Staf panarimaan kami henteu tiasa lirén pisan, sareng aktip ngaréspon unggal paménta palanggan, nyangking jasa propésional ka konsumén!Konsultasi, ngahubungi, ngadaptarkeun pesenan teras-terasan ...Raos pisan perhatian sareng kapercayaan sadayana ka JWELL!

xnumx.jpg

xnumx.jpgxnumx.jpg

  • Anu datang bakal datang dina aliran anu teu aya tungtungna

Booth Jin Wei, nyaéta ngaleupaskeun tanaga, gaya tampilan panggung ageung, dina antusias kami, konsumén nunjukkeun minat JWELL sababaraha produk, janten tanaga penjualan aktipitas, padamelan, kasabaran pikeun ngenalkeun sagala jinis produk, ngajawab konsultasi pelanggan, sadayana riweuh, tapi tiasa ningal yén sadaya jelema kasurupan ku imut anu bagja.

xnumx.jpg

xnumx.jpg

xnumx.jpg

  • Brand mérek kakuatan nyaéta nilai

Dinten ieu paméran paméran henteu biasa panas, seueur anu nyarios atanapi nuturkeun palanggan lami sareng konsumén énggal sumping kana bilik Jin Wei, sahingga mérek JWELL jero-jero pisan dina haté masarakat, henteu ngan ukur langkung ngantep sadayana percaya - mérek kawasa, mérek hargana, mendakan mesin JWELL nyaéta pikeun milarian pemasok anu berkualitas, milari mérek anu leres mangrupikeun jaminan kasuksésan!

"Kuring parantos janten palanggan JWELL mangtaun-taun, sareng kuring sok milih anjeun kusabab kualitasna alus sareng layanan purna jual peralatan anjeun."Dangukeun konsumén sapertos kieu, staf penjualan langkung energetik, henteu tiasa hirup dugi ka percanten pelanggan ka kami, kami bakal nyayogikeun anjeun produk sareng jasa anu langkung saé kualitasna.

xnumx.jpg

xnumx.jpg

xnumx.jpg

xnumx.jpg

  • Pangalaman anu paling otentik nyaksian kakuatan mérek JWELL

Chinaplas2019 ayun ayun-ayunan. Kalayan antrian produk anu kuat, pondasi téknis anu inovatif sareng solusi umum anu propésional, JWELL fokus kana "manufaktur calakan, bahan berteknologi tinggi sareng téknologi perlindungan lingkungan" pikeun sacara komprehensif nunjukkeun pésta téhnologis anu dibawa ku industri mesin palastik.

xnumx.jpg

xnumx.jpg

xnumx.jpg

xnumx.jpg

Kahariwang sareng dinten anu cekap laun-laun nutup, para nasabah kalayan imut sugema, rerencangan JWELL kalayan pinuh ku rasa kahontal, dina mangkatna, Jin Wei kios anu saé ieu samentawis sepi deui, dina waktos éta, kami netep, anggo haté pikeun ngartos bilik sareng paméran pamirsa urang, mangrupikeun jinis kaéndahan anu sepi, saolah-olah ngarepkeun énjing anu énggal.

Kontak: Michelle Jiang

surat:[email dijaga]

Whatsapp / Wechat / Line / Skype / Telepon:+ 86 18851210802