+ 86-519-87878918
InggrisEN

wartos

Anjeun aya didieu : imah / wartos

Upacara Pembukaan Kantor Luar Negeri BKWELL JWELL DWELL di Thailand

Waktos: 2019-07-09

Babaturan asosiasi industri di Cina sareng Thailand ilubiung dina bubuka Upacara BKWELL JWELL DWELL Kantor Luar Negeri.

Pamingpin Asosiasi Plastika Cina nyarios dina pesen anu nyebatkeun yén Jwell mangrupikeun unit wakil presiden tina Asosiasi Industri Mesin Plastika Cina sareng pamimpin industri dina industri mesin ekstrusi Cina salami dalapan taun. Jwell mangrupikeun promotor aktif sareng pamimpin propil plastik, pipa sareng area mesin lambar. Kalayan kamekaran ékonomi Cina, urang condong jadi pabrikan pikeun panyipta. Diharepkeun yén ngadegna kantor Thailand bakal nyayogikeun dukungan sareng bantosan pikeun langkung seueur perusahaan dina industri plastik Cina di luar negeri.

Mr.HE Haichao, pupuhu Perusahaan Jwell, ngahaturkeun nuhun ka para tamu, réréncangan sareng sadaya padagang anu ngiringan upacara bubuka kantor. Jalma-jalma Jwell ngarasa kahadéan ti Thailand. Kami bakal janji yén urang nyobian anu pangsaéna pikeun ngalayanan palanggan di Thailand sareng Asia Tenggara.

Ti saprak 2004, JWELL parantos ngajual obor sareng extruders di Thailand. Di pikahareupeun, Kantor Thailand bakal teraskeun ningkatkeun nilai pikeun palanggan kalayan produk anu langkung saé sareng jasa anu langkung merenah ngalangkungan téknologi, jasa sareng inovasi manajemén.

Dina paméran ieu InterPlas Thailand di 2019, urang ngagaduhan extruder tipe anyar, crusher, mesin citakan niupan sareng sajabina.

BKWELL nunjukkeun mesin cetakan otomatis dina stan kalayan téknologi canggih anu ngagaduhan aplikasi lega dina bungkus, kabutuhan sadidinten, industri médis sareng sanésna.

BKWELL JWELL DWELL 公司 泰国 办事处

址 址 Alamat :

ที่ อยู่: 89/11, เอ็น เตอร์ ไพรส์ พาร์ ค, บบบงาา ,กรุงเทพ, กรุงเทพ ๆ, เมือง ไทย.

89/11 , Enterprise Park , Bangna , Bangkok

邮 箱 E-mail:

[email dijaga][email dijaga][email dijaga]

兼程 廿二 载 ● 不忘 初 心 渡 百年

Taun-taun henteu dipikaresep, Jwell parantos nyetél kantor di Thailand, Turki, India, Vietnam, Bangladés, Rusia, Amérika Kalér sareng nagara-nagara sanés. Urang tiasa nyayogikeun jasa pangsaéna pikeun konsumén.