+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pa_pe_pp_pvc_single_wall_double_wall_corrugated_pipe_extrusion_line.jpg

Pa / PE / PP / PVC témbok tunggal, témbok ékstrusi pipa bergelombang ganda

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik
  • Kauntungan kalapa
  • PAKET & PENGIRIMAN

Description: 

Mini témbok tunggal speed tinggi pipe corrugated mesin ngabentuk bisa ngahasilkeun dua diaméter atawa tilu diaméter témbok tunggal pipe corrugated jeung blok kapang sarua, nu ngurangan biaya blok kapang jeung ngarobah waktu, ogé ngaronjatkeun efisiensi.

 

spésifikasi: 

 

ngetik

JWDPG-25

JWDPG-50

JWDPG-63

JWSB150

Diaméter kereng (mm)

Φ45

Φ65

Φ65

Φ75

L / D.

30: 1

33: 1

33: 1

33: 1

Jumlah kakuatan (kW)

50

70

70

100

Spék pipa (mm)

Φ8-Φ20

Φ12-Φ50

Φ12-Φ63

Φ90-Φ150

laju (m / mnt)

15

15

10

5

 

 Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

1. Jwell teh produsén mesin Tonjolan plastik panggedena di China.We gawéna raket jeung brand kawentar dunya, alat Anjeun ogé bisa dilengkepan sagala merek komponén hayang.

2. Jwell boga kembar parrel screw garis uji Tonjolan jeung garis test screw tunggal. Lab uji kami ngadukung anjeun nguji dina konduksi produksi anu réalistis ogé ningkatkeun téknologi pamrosésan anjeun ngaliwatan tés kami sareng ngabantosan anjeun milih jinis alat anu pas.

3. Gawe sareng Jwell anjeun tiasa yakin yén sarat jasa sareng pangropéa anjeun bakal leres didokumentasikeun sareng anjeun gaduh sumber daya sareng kaahlian anu pas sateuacan ngamimitian. Tim kami anu berpengalaman bakal damel sareng anjeun pikeun ngaidentipikasi jalma, sumber daya sareng dokuméntasi prosés anu anjeun peryogikeun pikeun ngadukung kagiatan pangropéa anjeun.
4. Jwell nyadiakeun teknis, nyetir jeung sistem latihan pikeun pagawé sarta insinyur ti supplier ti sakuliah dunya.

Sadaya mesin dibungkus ku tim profésional kami, bakal dibungkus ku palet kai. Kanggo sababaraha suku cadang anu penting, kami bakal dibungkus nganggo kotak kayu.

Taros Kami