+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pc_pmma_gpps_sheet.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229155306_614.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229155317_204.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229155327_405.jpg

PC PMMA GPPS Lambaran & Lempeng Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah: 

hiasan arsitéktur, témbok tirai gedong komérsial, kotak lampu, iklan papan iklan, kaca depan mobil,
tameng pulisi, halangan noise, alat-alat industri.

Aplikasi produk: pelat PMMA umum utamina dianggo dina bidang iklan, hiasan, gudang seni, escutcheon sareng
spesimen jsb; piring electroplated dipaké pikeun eunteung palastik; Panel lampu dianggo pikeun kotak lampu ultra, lampu tampilan panel datar tina LED,
stand poster sareng hiasan iklan jsb LCD panel tiasa dianggo pikeun tampilan komputer sareng televisi. Piring JWELL
garis ékstrusi cocog pikeun ngahasilkeun pelat difusi PMMA atanapi PC.

Garis ékstrusi pelat kandel
Pelat kandel PET didamel tina bahan APET normal sareng bahan PET khusus anu dirobih, kumargi biaya na langkung handap upami dibandingkeun
kalayan PC, éta laun tiasa ngagentos pelat PC dina sababaraha bidang, sareng éta tiasa dianggo dina konstruksi, hiasan sareng iklan
jeung sajabana

parameter teknis Utama: 

 

model

JW130 / 38-2200

JW120 / 38-1400

materail

PC , PMMA , GPPS

PC , PMMA , GPPS

rubak

2200mm

1400mm

kakandeleun

1.5-10mm

1.5-10mm

ngetik

Ф130 / 38; ф45 / 30

120/38

kapasitas

550kg / h

450kg / jam

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

 

Taros Kami