+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pc_pmma_optic_sheet_extrusion_line-83.jpg
  • /upfile/2019/03/01/20190301151053_894.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229161751_956.png
  • /upfile/2020/02/29/20200229161803_291.png

PC PMMA Optik Lambaran Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

 

PC / PMMA Optical Sheet Extrusion Line Pikeun minuhan sarat pasar, BAIK suplai nasabah PC PMMA

garis ékstrusi lambar optik kalayan téknologi canggih, éta sekrup dirancang khusus numutkeun kana

pasipatan rééhologis bahan baku, sistem pompa lebur anu pas sareng T-die, anu ngajantenkeun ékstrusi lebur

nyaéta rata sareng stabil sareng lambaranana ngagaduhan kinerja optik anu hadé. Sistem kalénder anu tepat ngajamin

sipat mékanis & fisik lambar. Ieu biasana dianggo dina industri otomotif, saklar pilem éléktronika,

LCD pikeun komputer, telepon sélulér, kacamata hideung, helm, percetakan khusus, pengemasan ubar sareng sajabana.

 

 

parameter teknis Utama: 

 

model 

 

ngetik

 

lébar (mm)

 

kandel (mm)

 

kapasitas (kg / h)

JW100-1300

JWS100 / 38

1000

0.125-1.2

250

JW120-1500

JWS120 / 38

1200

0.175-2

450

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami