+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pc_pp_pe_plastic_hollow_cross_section_extrusion_line.jpg

PC PP PE Plastik Hollow Palang Bagian Bagian Tonjolan

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

spésifikasi: 

Lambar kerung PC: 

model

120, Ф45

Lebar produk

2100mm

Ketebalan produk

4-40mm

Kapasitas (Max)

450kg / h

 

PP, lembar kerung PE: 

model

F120

F100

Lebar produk

2100mm

1220mm

Ketebalan produk

2-8mm

2-8mm

Kapasitas (Max)

350kg / h

200kg / h

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

 

aplikasi: 

Lambaran kerung PC: 1) Pangwangunan sunroof di gedong, aula, pusat perbelanjaan, stadion, tempat hiburan umum sareng fasilitas umum.

2) Cingcin taméng stasiun beus, garasi, pergolas, koridor.

3) Tameng transparan pikeun pasukan kaamanan di bandara sakola pabinihan, pabrik.

Lambar kerung PP: 1) lambar kerung PP nyaéta cahaya sareng kakuatan tinggi, Uap-buktina, panyalindungan lingkungan anu saé sareng kinerja pangolahan sékundér. Éta tiasa diolah kana kotak omzet sareng kotak bungkus.

Taros Kami