+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pc-sheet-extrusion-line-38.jpg

PC Lambaran Extrusion Line

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Aplikasi sareng Fitur

Taman, tempat rékréasi, hiasan sareng pendopo koridor; Hiasan internal sareng éksternal dina gedong komérsial, témbok tirai gedong urban modéren; wadah penerbangan transparan, kaca depan sateuacan motor, pesawat, karéta, kapal uap, kapal selam, tameng sareng tameng pulisi, bilik telepon, plang iklan, iklan lampu-lampu, jalan tol sareng jalan overhead kota layar pelindung partisi.

Papan bergelombang PC ngagaduhan jasa cuaca anu hadé pikeun nolak sipat, tahan résistansi, transmisi cahaya tinggi.

Hal ieu loba dipaké dina hateup pikeun gudang sareng konstruksi gampang, sapertos kolam renang, lapangan ski, paviliun istirahat stasiun sareng sajabina.

Taros Kami