+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pc_solid_corrugated_sheet_extrusion_line.jpg

PC Solid / Garis Tonjolan Tonjolan

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Wengkuan Lumaku PC Lembar Padet: Taman, tempat rékréasi, hiasan sareng paviliun koridor; Hiasan internal sareng éksternal dina gedong komérsial, témbok tirai gedong urban modéren; wadah penerbangan transparan, kaca depan sateuacan motor, pesawat, karéta, kapal uap, kapal selam, tameng sareng tameng pulisi, bilik telepon, plang iklan, iklan lampu-lampu, jalan tol sareng jalan overhead kota layar pelindung partisi.

 

PC lambar bergelombang: PC papan bergelombang ngagaduhan jasa cuaca anu hadé pikeun nolak sipat,dampak résistansi,transmisi cahaya tinggi. Hal ieu loba dipaké dina hateup pikeun gudang sareng gampang konstruksi, sapertos kolam renang, lapangan ski, paviliun istirahat stasiun sareng sajabina.

 

spésifikasi: 

 model

JW-130 / 38-2200

JW120 / 38-1400

material

PC

PC

Produk Lebar

2100mm

1300mm

 Kandel Produk

2-10mm

1.5-10mm

 Spésipisi Extruder

130 / 3845 / 30

120 / 38

 Kapasitas (Max.)

550Kg / h

450Kg / h

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami