+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pcv_floor_leather_sheet_extrusion_line.jpg

PCV Lantai Kulit Lambaran Tonjolan

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Utamana dipaké pikeun ngahasilkeun jenis gulungan kulit lantai PVC. Lantai lantai PVC gaduh kinerja anti gesekan, résistansi korosi, skidproof, teu kaampurkeun sareng peradangan anu perna, sareng seueur dianggo dina karéta, hotél, tempat hiburan, aula paméran, bumi jsb.

Struktur lini produksi ieu saderhana, sareng merenah pikeun dioperasikeun. Numutkeun kabutuhan konsumén, dilengkepan komponén anu béda, dianggo pikeun ngahasilkeun lapisan tunggal, produksi komposit multi-lapisan sareng ogé tiasa dilengkepan unit unreeling, dianggo ngahasilkeun produksi nguatkeun batin atanapi permukaan sanyawa lawon non-anyaman sareng pilem hiasan PVC, jst.

 

spésifikasi: 

 

ngetik

Lapisan dobel

Tilu lapis

Lebar produk

1500-2000mm

2000-3000mm

Spésifikasi extruder

SJZ65 / 132-SJZ80 / 156

SJZ65/132-SJZ80/156-SJZ65/132

Kapasitas maks

500-550kg / h

600-750kg / h

kakuatan motor Utama

37kw / 55kw

37kw / 55kw / 37kw

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami