+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pe_air_ventilation_pipe_extrusion_line.jpg

PE Air Ventilation Pipe Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Sistem Ventilasi Udara mangrupikeun sistem anu lengkep anu kalebet sistem dahar hawa sareng sistem anu nyéépkeun hawa. Sistem Ventilasi Udara ieu diwangun ku mesin ventilasi udara sareng pipa ventilasi hawa, hawa seger bakal di lebet kana jero ruangan ngalangkungan pipa ventilasi udara ku mesin ventilasi udara, sareng hawa dina jero ruangan bakal béak di luar kamar.

 Sistem ventilasi hawa seueur dianggo pikeun panggunaan industri sareng gedong perkantoran, sareng éta tiasa dianggo pikeun kulawarga ogé.   

JWELL nyayogikeun desain struktur pipa Ventilasi Udara (Solusi Hurungkeun-Konci pikeun konsumén urang)

 

spésifikasi: 

model

Kisaran diameter luar (mm)

L * W * H (m)

Kakuatan (KW)

JWXFG110

63,75,90,110

25 * 3.3 * 3.2

194

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami