+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pe-breathable-film-production-line.jpg
  • /upfile/2020/08/14/20200814113632_612.jpg
  • /upfile/2020/08/14/20200814113643_506.jpg

Garis Produksi Pilem Bernapas

Tempat Asalna: Cina
Ngaran mérek: Jwell
sertifikasi: ISO CE
Kuantitas Orde minimum: 1
Waktos pangiriman: poé 110
Syarat pamayaran: 30% turun mayar ku T / T, 70% sésa mayar sateuacan kintun ku T / T.

panalungtikan
  • rincian

Description:

Garis produksi nganggo granuels plastik pe-air anu permeabel salaku bahan baku, sareng nganggo metode casting extrusion pikeun ngalembereh-ngaluarkeun granuels plastik permeabel hawa-permeabel pe-modifikasi anu ngandung filler anorganik ngalangkungan die datar sareng roller diulur dina tingkat anu tinggi pikeun ngahasilkeun mémbran Porous mikro sub-nanometer.

 

spésifikasi:

model

Diaméter kereng (mm)

Materiel

Lebar produk (mm)

Kapasitas (Max.)

kakuatan motor Utama

JWS130

130

PE

1600

500-600kg / d

160kw

JWS160

160

PE

2200

600-700kg / d

200kw

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami