+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pe_carbon_black_copper_plastic_composite_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/02/27/20190227140816_260.jpg
  • /upfile/2019/02/27/20190227140845_936.jpg

PE Karbon Hideung Tambaga-plastik Jalur Tonjolan Komposit

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Polimér konduktif komposit mangrupikeun bahan komposit anu didamel ku nyampur seueur bahan konduktif, sapertos karbon hideung, bubuk logam, foil, sareng sajabana, kana bahan polimér anu henteu konduktif nyalira, sareng permukaanna dilaminasi ku lambar tambaga.

Dibandingkeun sareng bahan konduktif tradisional, polimér konduktif komposit ngagaduhan seueur sipat anu unik.

Taros Kami