+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pe_geomembrane_waterproof_sheet_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229154021_627.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229154036_739.jpg

PE Geomembrane Waterproof Sheet Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah: 

Geomembran-lébar tambahan / Garis Tahan Cai Lambaran

Ngarujuk kana paménta khusus industri tahan cai sareng geomembran,

JWELL ngaluncurkeun garis ékstrusi kapasitas tinggi sareng geser & konsumsi énérgi anu rendah.

Desain éksklusif pigura kalénder sareng struktur rol tiasa ngabantosan

kinerja geomembran tambahan-lébar sareng presisi kandelna.

PE Geomembrane / Lambaran Cai

Éta pikeun panggunaan waterproofing dina industri & bangunan sipil kalebet hateup héjo,

hateupna datar sareng hateupna lamping. Lemah jero cai : waduk 、 bendungan 、 kolam renang. pamakean waterproof

di Torowongan 、 gudang sisikian 、 rékayasa buatan 、 TPA 、 Tasik buatan.

 

parameter teknis Utama: 

model

JW150-4000 non-anyaman lawon-PE- non-anyaman lawon

JW200-8000 non-anyaman lawon-PE- non-anyaman lawon

rubak

4000mm

8000mm

kakandeleun

0.8-3mm

1-3mm

ngetik

JWS150 / 33

JWS200 / 33

kapasitas

700kg / h

1200kg / h

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami