+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pe-heat-insulation-pipe-extrusion-line.png
  • /upfile/2020/02/29/20200229165012_281.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229165036_384.png

PE Panas Insulasi Pipa Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:

 

Pipa insulasi pe disebut ogé pipa perlindungan luar PE, pipa jaket, pipa lengan baju. Pipa insulasi poliuretan langsung dikubur

didamel tina pipa insulasi HDPE salaku lapisan pelindung luar, busa kaku poliuretan dieusian tengah dianggo salaku insulasi

lapisan bahan, sareng lapisan jero nyaéta pipa waja. Pipa insulasi langsung dikubur Polyurethane ngagaduhan sipat mékanis anu saé sareng

kinerja insulasi termal. Dina kaayaan normal, éta tiasa tahan suhu luhur 120-180 ° C, sareng cocog

pikeun sagala rupa cai tiis sareng cai panas proyék insulasi pipa suhu luhur sareng handap. Garis produksi pipa insulasi nyaéta

dirancang ku kapang pipa insulasi khusus pe, tekanan ekstrusi stabil, sareng kandelna pipa témbok ipis

nyaéta saragam. Laju ékstrusi gancang, kaluaran jinis ditiup ningkat pisan, permukaanna langkung cerah,

sareng operasi otomatis tinggi.

 

spésifikasi:

 

model

Pipa Spesifikasina (mm)

Extruder

L * W * H (m)

Total kakuatan (KW)

JWGB630

Ф200-ф630

JWS-75/38

30 * 3 * 4

290

JWS-90/33

JWGB1000

Ф315-ф960

JWS-90/38

34 * 3 * 4

342

JWS-90/33

JWGB1400

Ф760-ф1380

JWS-120/38

40 * 3.5 * 4.3

472

JWS-120/38

JWGB1700

Ф1054-ф1680

JWS-120/38

40 * 3.5 * 4.3

512

JWS-150/33

JWGB2000

Ф1054-ф1960

JWS-120/38

49 * 4.5 * 5

670

JWS-150/33

Taros Kami