+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pe_marine_pedal_extrusion_line.jpg

Garis Ekstrusi Pedal Kelautan PE

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:  

Bahan plastik anu dianggo dina rakit palastik dirancang khusus pikeun akuakultur laut. Mangrupikeun bahan anti sepuh sareng anti ultraviolét anu kuat. Éta kedah nambihan anti sepuh, anti oksidasi, anti-ultraviolét sareng bahan tambahan anu sanés. Umumna, éta tiasa dianggo langkung ti 10 taun tanpa aya masalah. Rakit mancing palastik anyar tiasa nolak serangan topan super sareng ayeuna janten bahan anu paling cocog pikeun akuakultur laut di kota-kota basisir.

Taros Kami