+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pe-pp-pvc-and-wood-plate-extrusion-line-62.jpg

PE, PP, PVC Sareng Garis Lempeng Cai Lempeng

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Garis ékstraksi WPC: Éta ngadopsi desain khusus sekrup & laras, kapang sareng extruder pikeun produk palastik kai. Runut produk perusahaan seri: Hiji jalur jalan garis ekstrusi papan kandel, Hiji jalan cara WPC garis ekstrusi profil; WPC garis ékstrusi pelletizing sareng jinis anu sanés Kapang WPC.

Produk WPC tiasa dihasilkeun ku mesin hambalan dua léngkah, atanapi pelletzing heula teras ngalangkungan mesin extrison, éta bakal ngahémat kakuatan sareng tempat, éta ngagaduhan sababaraha fitur: kaluaran tinggi, tekanan ekstrusi stabil, plastikasi tinggi, sareng pergaulan anu saé. Desain sekrup anu dioptimalkeun ngagaduhan kakuatan motong alit, sareng henteu gampang pikeun motong serat kai, plastikasi anu saé. Garis ékstrusi ieu tiasa ngahasilkeun produk profil PE, PP atanapi PVC WPC, aplikasi utami kanggo baki kai, di lebet sareng lantai luar, sareng hiasan luar, sareng sajabina,


Taros Kami