+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pe-20.jpg

PE, PP Kayu-Plastik Decking Extrusion Line

panalungtikan
  • rincian

Aplikasi sareng Fitur

PE&PP Lantai Kayu-Plastik nyaéta bahan komposit kai-plastik kumplit dina peralatan campuran anu béda-béda, tina panyimpangan, ékstrusi produk, pergaulan bahan baku dina formula anu tangtu, ngabentuk partikel kai-plastik di tengahna, teras extruding sareng ngolah ka janten decking palastik kai.

Sareng ayeuna, cara dua léngkah dianggo ayeuna, ngaluarkeun sareng ngolah janten hiasan plastik palastik. Utamina dianggo di lantai jero ruangan atanapi outdoor, parét, baki, sapertos produk ékstrusi plastik PE&PP.

Taros Kami