+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pe_stone_paper_sheet_extrusion_line.jpg

Jalur Tonjolan Kertas PE Batu

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Alat-alat produksi kertas batu nyoko kana téknologi prosés casting sareng kalénder: nyampur, nyampur, ékstrusi pikeun ngahasilkeun master batch khusus, teras ngalangkungan extruder, calendaring, manjang, pendinginan, pangubaran permukaan, palapis, motong sareng gulungan pikeun ngahasilkeun kertas asal. Fitur-fiturna pikeun épisiénsi tinggi, kualitas saé, produksi murah, kertas permukaan lemes, khususna dianggo nyetak albeum kelas tinggi sareng sampul buku dll.

Prosés produksi kertas batu gampang, output tinggi, konsumsi kakuatan handap; henteu nganggo serat tutuwuhan,henteu motong tangkal, nyimpen seueur kai, ngajagi lingkungan alam; Henteu kedah nambihan asam kuat,kuat alkali,agén pemutih sareng sajabana Bahan kimia, entong solokan cai limbah,résidu limbah sareng hawa toksik sareng bahaya, éta produk lingkungan héjo. Produk kalayan perfor mékanis anu saé,tahan cai,beueus,moth-proofing, tilepan, tahan cimata, tahan minyak, henteu-toksik, henteu raos, teu aya polusi, ukuran géométri stabil, résolusi percetakan tinggi, pangaruh anu saé, tiasa janten dégradasi alami saatos kalayan ninggali ciri bubuk pikeun mulang ka alam, seueur dianggo dina bungkusan kado, bungkus farmasi, perlengkapan kantor, bahan hiasan, sareng daérah sanés tina produk percetakan.

 

spésifikasi: 

model

Lebar produk (mm)

Kandel produk (mm)

Kapasitas ékstrusi (kg / jam)

Babandingan manteng

JWS150-JWS90

1700

0.05-0.5

700-800

0-10

JW75 / 44-JW52 / 44

1700

0.05-0.5

400-500

0-10

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami