+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/peek_ppsu_rod_board_pipe_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229155434_595.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229155446_925.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229155459_811.jpg

Ngintip / PPSU Rod / Board / Pipe Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

Number Model:

 

sertifikasi:

ISO ISO

 

panalungtikan
  • rincian

Description:

 

1, PÉT (poléter-éter-keton) , nyaéta matérial polimér termoplastik kristalin kalayan suhu lebur 334 ℃. Boga kaunggulan kakuatan mékanis tinggi, résistansi suhu luhur, résistansi dampak, tahan seuneu, tahan asam sareng alkali, résistansi hidrolisis, tahan maké, tahan kacapean, résistansi radiasi sareng sipat listrik anu saé.

2, ngagaduhan titik lebur anu langkung luhur (334 ℃) sareng suhu transisi kaca (143 ℃), suhu panggunaan kontinyu 260 ℃.

3, Standar anu ditampi pikeun ngukur kaduruk bahan nyaéta UL94, sareng hasil tina PEEK nyaéta V-0, anu mangrupikeun tingkat paling tahan tina seuneu.

4, résistansi kacapean anu saé pikeun setrés bolak dibandingkeun sareng bahan paduan.

5, PEEK seueur dianggo dina aerospace, otomotif, listrik sareng éléktronik, olahan médis sareng tuangeun.

 

PPSU mangrupikeun polyphenylene sulfide, mangrupikeun palastik rékayasa khusus termoplastik kalayan performa komprehensif anu hadé. Fitur anu luar biasa nyaéta résistansi suhu luhur, tahan korosi sareng sipat mékanik anu unggul.

 

 

aplikasi:

 

Suhu operasi jangka panjang PEEK dibasajankeun -100 ℃ dugi ka + 250 ℃, seueur dianggo dina industri aerospace, médis, farmasi sareng pengolahan makanan, sapertos komponén struktural analyzer gas dina satelit, bilah penukar panas, résistansi gesekan anu unggul ngajantenkeun bahan idéal pikeun aplikasi gesekan sapertos bantalan rol, bantalan polos, korsi klep, segel, sareng cincin pompa.

 

Pamakéan utama PPSU nyaéta dina widang pakakas éléktronik, sapertos ngadamel rorongkong trafo, bobbins coil frékuénsi luhur, colokan, stop kontak, pigura kabel, kendang kendang contactor sareng sababaraha bagian presisi.

 

spésifikasi:

 

model

SJZ45 / 25

material

PEEK / PPSU / POM

Tingkat révolusi mesin utama

10-49r / mnt

Kakuatan motor utama

11KW

Kapasitas (Max)

20kg / h

 

 

Taros Kami