+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pe-97.jpg

PE &PP Kayu-Plastik Dua Lengkah Extrusion Line

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Cara dua léngkahna nyaéta bahan komposit kai-plastik kumplit dina alat campuran anu béda-béda, ti buruan, produk ékstrusi, nyampur bahan baku dina formula anu tangtu, ngabentuk partikel kai-plastik di tengahna, teras ngencarkeun produk.


Sareng ayeuna, cara dua léngkah dianggo ayeuna, panerapan pamakean extruder extruder dual-cone-or two-extruder umum, teras teras dua-congcot atanapi produk extrusion extrusion extruder tunggal, utamina dianggo di lantai di jero ruangan atanapi di luar ruangan, parabét , baki, sapertos produk ékstrusi palastik PE. Kusabab kaunggulanana: operasi saderhana, pamundut anu langkung handap kana téknologi umum sareng kapang anu cocog sareng alat ékstrusi tibatan hiji-léngkah, sareng ogé investasi anu langkung alit pikeun alat-alat anu relatif.

Taros Kami