+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/petrochemical_powder_pelletizing_and_powder_modification.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142409_847.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229142425_573.jpg

Pétrétizing Bubuk Pétrokimia sareng Modifikasi Bubuk

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Parentah :

Pélétisasi bubuk pétrokimia sareng modifikasi bubuk mangrupikeun aplikasi anu paling penting pikeun kembar

extruder sekrup, Ngaliwatan usaha anu kontinyu, optimalisasi sareng paningkatan, integrasi sumberdaya industri

parantos dikenal ku pasar.

 

Parameter téknis utama : 

model

L / D

kagancangan

kapasitas

CJWS75

44-56

600-1000

800-1500kg / jam

CJWS95

44-56

600-800rpm

1200-2000kg / jam

CJWS110

44-56

500-600rpm

2000-3000kg / jam

CJWS135

44-56

500-600rpm

3000-4500kg / jam

: 规格 如有 更改 , 恕不 另行 通知。

Taros Kami