+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pla-sheet-extrusion-line.jpg
  • /upfile/2019/03/01/20190301155708_767.jpg
  • /upfile/2019/03/01/20190301155714_848.jpg

Jalur Tonjolan Lembar PLA

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:  

PLA mangrupikeun jinis résin anu dégradable. PLA tiasa dianggo dina bungkus kaku tina buah, sayuran, endog, kadaharan asak sareng tuang bakar, ogé tiasa dianggo kanggo bungkus sandwich, biskuit sareng sababaraha bungkus sapertos kembang seger.

 

spésifikasi: 

model

Multi lapisan

Lapisan tunggal

Kacida-épisiénna

Spésifikasi extruder

JW75 & 36 / 40-1000

JW75 / 40-1000

JW95 & 52 / 44-1500

Ketebalan produk

0.15-1.5mm

0.15-1.5mm

0.15-1.5mm

kakuatan motor Utama

110kw / 45kw

110kw

250kw / 55kw

kapasitas Max

500kg / h

450kg / h

800-1000kg / h

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami