+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/plastic-casting-roller-39.jpg

Roller Casting palastik

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Dumasar pamahaman sareng pangalaman mangtaun-taun di
industri kemasan plastik, urang gaduh prestasi anu luar biasa
dina pembuatan roller pikeun lambar, piring sareng pilem.

Upami roller kedah dipanaskeun atanapi disejukkeun, urang tiasa nyayogikeun
bénten-bénten struktur aliran batin khusus. Roller anu
ngagaduhan saluran aliran batin spiral mangrupikeun produk berteknologi tinggi, ieu
roller gaduh kamampuan pertukaran panas anu saé pisan sareng roller ieu tiasa
ngahontal turun naek suhu minimum anu diijinkeun dina
produksi.

Roller diputer salaku kagancangan anu langkung luhur nalika ngahasilkeun palastik
pilem , sahingga presisi tinggi kasaimbangan dinamis roller nyaéta
penting pisan. Pangujian kasaimbangan dinamis ageung kami
alat-alat sareng sagala rupa prosés kasaimbangan tiasa mastikeun ieu
pamundut sacara épéktip.

Dina raraga minuhan makutaheun roller nalika caléndar
produk palastik presisi tinggi. Kami nganggo grinding CNC
prosés anu tiasa ngadamel roller mahkota, éta cocog sareng
paménta garis meander lirén.

Roller pikeun ngahasilkeun produk ieu:
● PET 、 PETG 、 lambar CPET
● PP 、 EVA 、 EVOH 、 PS 、 PC 、 lambar PE
● PC 、 PMMA 、 PS 、 HIPS 、 PP 、 Pelat pe
● ABS 、 PS 、 HIPS 、 PMMA piring saniter, piring kulkas
● piring heuras PVC, piring lemes, papan berbusa
● Lembar komposit aluminium pe
● PC 、 PET 、 PVC 、 Lambaran transparansi PP
● PC 、 Lambaran optik PMMA
● PP + bubuk kalsium 、 PP + bubuk kai 、 PP + lambar serat seprei
● Béda jinis pilem pemeran

Taros Kami