+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/plastic-melt-measuring-gear-pump-74.jpg

Pompa Lebur Ngukur Gear Plastik

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Ngalengkepan pompa gir di payuneun extruder, mariksa tekanan sateuacan pompa sareng ngendalikeun laju ékstrusi, anu tiasa ngaminimalkeun denyut sareng bahan anu henteu teratur nyoco sareng mastikeun polimér lancar diangkut sareng teras-terasan dikirimkeun kana sirah paeh. Sistem tiasa seueur dianggo pikeun ngukur sareng nambihan tekanan kanggo PC, PMMA, ABS, PET, PVB, PS, PP, PE. Cangkang pompa nyoko alloy-steel kualitas luhur sareng pakakasna nganggo baja krom quenched atanapi bahan logam kelas tinggi sanés anu mastikeun efisiensi tinggi sareng kabocoran-buktina.

Taros Kami