+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pp_and_calcium_powder_en lingkunganal_protection_sheet_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229162616_952.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229162627_900.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229162638_919.png

PP sareng Kalsium Bubuk Lingkungan Perlindungan Lembar Garis Tonjolan

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah: 

Éta dikembangkeun ku perusahaan Jwell nganggo tilu extruders pikeun 3 atanapi 4 lapisan co-extrusion. Baris ieu nyoko kana

Jwell paling anyar ngarancang PP + CaCo3 vented screw sareng alat kontrol komputer PLC sareng otomatis

alat deteksi kandel sahingga mesin tiasa ngamaksimalkeun perséntase CaCo3 dina lambaran éta

produksi pikeun ngirangan biaya lambar sareng lambar anu dihasilkeun tiasa ngagaduhan sipat fisik anu saé

sareng kamampuan ngolah salajengna. Éta mesin lambar paling canggih di Cina.

 

 

parameter teknis Utama: 

model

JW-120/100 / 45-1500

Struktur lay

A / B / C / A

Lebar produk

1320mm

Ketebalan produk

0.3-1mm

Kapasitas dirancang

800kg / h

 

Taros Kami