+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pp-hollow-building-formwork-dual-out-extrusion-line-49.jpg

PP kerung Gedong Formwork Dual Out Extrusion Line

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Aplikasi sareng Fitur

Formulir kerung PP kerung dua garis ekstrusi Lempeng & Lambaran Peralatan Jwell Co., Ltd ngahasilkeun PP hiji kapang dua kali lini produksi témplat wangunan dumasar kana garis produksi tunggal 915mm tradisional, éta henteu ngan ukur tiasa minuhan paménta kaluaran ageung sareng énergi low.

ciri

● Garis produksi tilu lapisan coextrusion

● Tilu lapisan distributor komposit

● kapang kisi multi-lapisan

● Papan tipe tilu kelas

● Traktor gabungan

● mesin motong panjangna tetep otomatis

Taros Kami