+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pp_hollow_building_template_board_one_mold_double_out_extrusion_line_.jpg
  • /upfile/2019/02/27/20190227115116_860.jpg

Papan Citakan Gedong PP kerung Hiji Cetakan Ganda Out Line Extrusion

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Garis produksi ieu didamel ku Jwell dumasar kana garis produksi 915mm tunggal kaluar tradisional, éta henteu ngan ukur tiasa minuhan paménta kaluaran ageung sareng énergi rendah, tapi ogé tiasa ngahontal stabilitas kualitas produk anu pangsaéna.

 

spésifikasi: 

 

model

JWS130 / 80-1320

JWS150 / 80-2000

CJWH85 (80/52) -2000

material

Bahan ngarobih PP

Bahan ngarobih PP

Bahan ngarobih PP

Lebar produk

915 / 1220mm

915mm * 2

915mm * 2

Kandelna kareueus

15-17mm

15-17mm

15-17mm

Spésifikasi extruder

JWS130 / 35 JWS80 / 30

JWS150 / 35 JWS80 / 30

CJWH85 CJWH52 JWS80

kapasitas Max

450-500kg / h

550-600kg / h

600-700kg / h

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami