+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pp_honeycomb_board_extrusion_line.jpg

Jalur Extrusion Board Honeycomb Board

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Panel sandwich tilu lapis dibentuk ku ékstrusi, dua lapisan langkung ipis sareng struktur honeycomb di tengahna. Numutkeun struktur honeycomb, tiasa dibagi kana lapisan tunggal, papan lapis ganda.

Papan honeycomb PP ogé tiasa dibentuk, lawon dilapis sareng kulit ditutupan dina dua sisi dina hiji waktos. Gaduh kaunggulan beurat enteng, kakuatan tinggi, henteu-toksik, nyerep goyang sareng tiis-tahan, tahan sora & pelestarian panas, moistureproof & insulasi panas sareng sajabana

 

aplikasi: 

Dipaké pikeun mobil panutup truk mobil, batang clapboard, substrat karpét batang, papan hiasan témbok sisi, plafon, jsb.

Ogé bisa dipaké pikeun ngolah rupa-rupa kotak pengepakan kakuatan tinggi.

 

spésifikasi: 

material

PP

Ketebalan produk

2-12mm

Lebar produk

800-1300mm

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami