+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pp-meltblown-non-woven-fabric-production-line.jpg
  • /upfile/2020/06/28/20200628144324_133.jpg
  • /upfile/2020/06/28/20200628144342_831.jpg

Jalur Produksi lawon Non-anyaman PP Meltblown

Tempat Asalna: Cina
Ngaran mérek: Jwell
sertifikasi: ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

PP Kain Meltblown Non-anyaman lawon utamina didamel tina polipropilén, sareng diaméter seratna tiasa ngahontal 1 ~ 5 mikron. Aya seueur kakosongan, struktur mengembang, sareng kamampuan anti kerut anu saé. Serat ultrafine ieu kalayan struktur kapilér anu unik ningkatkeun jumlah sareng permukaan permukaan serat per daérah hijian, sahingga kaén anu lebur gaduh saringan anu hadé, pelindung, insulasi panas sareng nyerep minyak. Tiasa dianggo dina bidang hawa, bahan saringan cair, bahan topéng, bahan insulasi termal, bahan nyerep minyak jsb.

 

model Diaméter kereng (mm) Materiel Lebar produk (mm) Kapasitas (Max.) kakuatan motor Utama
JWS65 65 pp 800 600-800kg / d 22kw
JWS90 90 pp 1600 1200-1800kg / d 44kw
JWS105 105 pp 2400 2000-2500kg / d 55kw
JWS130 135 pp 3200 3000-3500kg / d 75kw

 

Taros Kami