+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pp-non-woven-fabrics-extruder.jpg

PP Non-anyaman lawon Extruder

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

JWM séri Non-anyaman lawon Extruder khusus dina produksi PP Non-anyaman lawon. Biasana éta nganggo dua extruders dina séri. sekrup L / D tina extruder utama nyaéta 30: 1, extruder tambahan utamina dianggo pikeun bahan sésa mesin sareng flap-sam drapery anu tiasa didaur dina jalur, L / D utami 15: 1. sagala rupa jinis modél extruder pikeun lébar anu béda
Produk lawon anu henteu dianyam.

Taros Kami