+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pp_pe_abs_pvc_thick_plate_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/02/27/20190227141835_435.jpg
  • /upfile/2019/02/27/20190227141844_130.jpg

PP, PE, ABS, Jalur Tonjolan Pelat Tebal PVC

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Pelat kandel PP, mangrupikeun produk anu ramah lingkungan sareng seueur diterapkeun dina industri kimia, industri pangan, industri anti érosi, industri alat anu ramah lingkungan, jst.

Garis ékstrusi pelat kandel PP lébar 2000mm mangrupikeun garis anu nembé dikembangkeun anu mangrupikeun garis anu paling maju sareng stabil dibandingkeun sareng pesaing sanésna.

Pelat pe seueur diterapkeun dina industri kakuatan kimia sareng listrik. Pelat HDPE, katelah plastik rékayasa, dianggo dina mékanis

sareng alat-alat kimia ogé témbok ring és.

Pelat kandel ABS seueur dianggo dina alat bumi, éléktronika, bungkus, alat médis.

Pelat kandel PVC kaku seueur dianggo dina industri kimia, béngsin, electroplating, alat-alat pemurnian cai, alat-alat anu ramah lingkungan, imah lampu sareng iklan, jst.

 

spésifikasi: 

model

JW120-1600

JW150-2100

JW170-2600

SJZ80 / 156-1500

material

PP PE ABS PVDF

PP PE ABS

PP PE ABS

PVC

Lebar produk

1220mm

1500mm

2000mm

1220mm

Ketebalan produk

3-30mm

3-30mm

3-30mm

3-30mm

Kapasitas dirancang

350kg / h

500kg / h

700kg / h

400kg / h

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami