+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pp_ps_evoh_sheet_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229155613_935.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229155623_354.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229155638_217.jpg

PP PS EVOH Lambaran Tonjolan

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah: 

PP, EVA, EVOH, PS Sareng PE Multi-lapisan Lambaran Co-extrusion Line
Pikeun minuhan paménta tinggi pasar pikeun produk, JWELL ngembangkeun téknologi canggih tina lima lapisan distribusi simétris sareng tujuh lapisan distribusi asimétri, anu ngajantenkeun lambaran ngagaduhan kinerja panghalang anu langkung saé.

PP / EVA / EVOH / EVA / PP lima atanapi tujuh multi-layer co-extrusion tinggi panghalang lembar ngajaga seger
ngagaduhan ciri anti oksigén sareng anti asor anu hadé. Éta mangrupikeun salah sahiji bahan pengepelan panghalang anu pangsaéna. Terutama dianggo pikeun Jelly
bungkus, bungkus daging, bungkus kadaharan camilan, ubar sareng bungkus kosmetik sareng sajabina.

 

parameter teknis Utama: 

ngetik

Thermoformed 

alat tulis

kandel (mm)

0.18-2.0

0.15-2.0

lébar (mm)

600-1500

600-1500

materail

PP , PS , HIPS , EVOH

PP , PS , PE

kapasitas

150-500kg / jam

100-450kg / jam


Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami