+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/ppr_pert_pex_cool.jpg

PPR / PERT / PEX / Cool & Hot Water Pipe Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Pipa anu didamel ku garis ieu seueur dianggo pikeun pasokan cai sareng manaskeun lantai mancur di bumi, balanja, rumah sakit, stadion sareng nagara.

Garis produksi buatan Jwell ieu ngadopsi téknologi canggih Éropa kalayan fitur struktur unik, konfigurasi ngarah, otomatisasi tinggi sareng operasi gampang. Sekrup extruder ngadopsi jinis efisiensi tinggi BM kalayan kaluaran ageung, palastik alus, stabilitas anu saé sareng reliabilitas anu saé.

 

spésifikasi: 

 ngetik

 Diaméterna (mm)

 Extruder

 Max. kaluaran (kg / jam)

Kakuatan (KW)

JWS-PPR-63(hiji)

Ø20~Ø63

JWS65 / 33

100~120

110

JWS-PPR-63(ganda)

Ø20~Ø63

JWS65 / 33

200~260

150

JWS-PERT-32(laju low)

Ø16~Ø32

JWS65 / 33

100~120

110

JWS-PERT-32(gancang)

Ø16~Ø32

JWS65 / 33

180~220

140

JWS-PERT-32(ganda)

Ø16~Ø32

JWS65 / 33

250~300

110

JWS-PE / PERT-63(ganda)

Ø20~Ø63

JWS65 / 33

250~300

150

JWS-PE-110(hiji)

Ø20~Ø110

JWS65 / 33

250~300

140

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami