+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/ps_foamed_picture_frame_extrusion_line_.jpg

PS Foamed Gambar Bingkai Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:  

YS séri PS garis profil ékstrusi foamed, diwangun ku extruder sekrup sareng co-extruder khusus, sareng tank cai anu tiis, sistem mesin stamping panas, angkat unit sareng stacker. Baris ieu nganggo impor AC inverter AC, impor suhu RKC jsb. Kalayan fitur palastik anu saé, kapasitas tinggi sareng kinerja anu stabil, sareng sajabana. Sistem mesin stamping panas ngagabungkeun téknologi asing, ku metode embossing stamping panas, mindahkeun lapisan palapis tina pilem kana profil foamed PS. Mesin kalayan saé penampilan, kinerja stabil, operasi akurat & gampang. Ku nyaluyukeun roda embossing mesin tiasa dianggo dina rupa-rupa propil anu béda. Gawe bareng sareng extruder utama sareng alat ékstrusi handap uap, garis ieu kasohor salaku lini produksi anu paling maju.

 

spésifikasi: 

model

YF1

YF2

YF3

YF4

Extruder

JWS65

JWS90

JWS100

JWS120

Co-extruder

JWS35

JWS45

JWS45

JWS45

Lebar produk

3inch

4inch

5inch

6-8inch

Mesin stamping Hop

8 susunan

10 susunan

10 susunan

12 susunan

kagancangan

2-6m / mnt

2-6m / mnt

2-6m / mnt

2-6m / mnt

 

 Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

 

Taros Kami