+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pu_tpu_reaction_extrusion_series-44.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229143125_661.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229143136_808.jpg

Rangkaian Ekstrusi Réaksi PU / TPU

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

 

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:


Numutkeun kaistimewaan réa bahan baku PU / TPU, kami ngusahakeun seueur usaha dina akurasi ngolah laras sareng épék pendinginan laras.

Samentawis éta, kami ngamutahirkeun sareng ngarobih bagian inti, janten dasarna kami ngumbar sababaraha masalah bottleneck dina prosés produksi.

Efisiensi réaksi sareng kapasitas kaluaran parantos ningkat sacara seukeut sareng para nasabah nyatujuan éta.


parameter teknis Utama: 

 

model

L / D.

kagancangan

kapasitas

CJWH75

44-56

300-500rpm

500-700kg / jam

 

CJWH95

 

44-56

300-500rpm

 

1000-1500kg / jam

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami