+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvb_sgp_film_extrusion_line_.jpg

Jalur Tonjolan Pilem PVB / SGP

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO ISO

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:  

Pilem PVB / SGP mangrupikeun pilem thermo-plastik anu didamel tina résin PVB / SGP sareng plasticizer. Hal ieu seueur dianggo pikeun interlayer kaca konstruksi, mobil, kaca photovoltaic surya, kaca bullet-proof, glass proof glass, sareng sajabana Fitur kaamanan tinggi, proof sound, ultravio- let-proof, sareng tiasa warna-warni atanapi super transparan, sareng dianggo pikeun kaca témbok pangwangunan langkung ti 70 taun. Ogé éta mangrupikeun nilai aplikasi Optik, sareng fotovoltaik surya ogé.

Aya dua jinis padamelan produksi: ku roller forming sareng pendinginan cai ngabentuk, kandelna produk akhir bakal

0.38-1.52mm, lebar bakal 500-3400mm, transparan, strip warna sareng pilem warna lengkep opsional.

spésifikasi: 

 

model

 

Lebar produk (mm)

 

Kandel produk (mm)

 

Kacepetan garis anu didesain (m / mnt)

 

Kapasitas (kg / h)

JWS150

2000

0.38-1.52

10

400

JWE95-JWE65

2500

0.38-1.52

10

600

JWE135-JWE95

3400

0.38-1.52

20

1200

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami