+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc_decoration_marble_sheet_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229161514_871.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229161524_472.jpg
  • /upfile/2020/02/29/20200229161535_289.jpg

Hiasan PVC / Marmer Lambaran Tonjolan

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

parentah:

 Karakter lambar hiasan PVC: lambar hiasan tiasa dibagi kana dua jinis: materail transparan sareng non-transparan

lapisan tunggal atanapi multi lapisan lambaran tiasa dihasilkeun.

 Borard marmer tiruan UV

A. pilem marmer tiruan permukaan dewan, atanapi marmer tiruan laminate sareng ngalangkungan perawatan, anti anti gores, anti

    tahan corétan.

B. papan sareng rupa-rupa warna, éta gampang dianggo.

C. gaganti marmer jsb batu alam di pedalaman.

 

parameter teknis Utama: 

barang

Lambaran transparan

Lambar Un-Transparan

Papan marmer tiruan

kandel (mm)

0.5-3

0.5-5

4-5

lébar (mm)

1220

1220

1220

materail

PVC

PVC + Aditif

PVC

kapasitas (kg / h)

200-450

220-400

400

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. 

Taros Kami