+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc-dual-pipe-extrusion-line-81.jpg

Jalur Tonjolan Pipa PVC Dual

panalungtikan
  • rincian

Kinerja & Kauntungan

Luyu sareng sarat anu béda tina diameter sareng kaluaran pipa, aya dua jinis extruders kembar-sekrup khusus SJZ80 sareng SJZ65 opsional; pipa dobel paeh merata ngadistribusikaeun kaluaran matérial, sareng laju ékstrusi pipa gancang dipalsukeun;

Efisiensi-tinggi kotak pendingin dua-vakum tiasa dikontrol nyalira, sareng operasi pangaluyuan merenah dina prosés produksi;

Mesin motong debu, kontrol mandiri stasiun dobel, gancang gancang, panjang motong akurat. Klem Puter sacara pneumatik ngaleungitkeun kabutuhan ngarobih klem. Kalayan alat chamfering opsional.

Taros Kami