+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc_high_speed_profile.jpg

Profil Kacepetan Tinggi PVC & Jalur Tonjolan Propil Foamed

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:  

Garis produksi séri YF dirancang pikeun ékstrusi jandéla plastik PVC sareng pipa kabel cross-section, profil komposit aluminium-plastik, sareng sajabana propil PVC anu seueur dianggo dina industri gedong, hiasan bumi sareng kantor.

Garis ieu ngagaduhan palastik stabil, output tinggi, gaya sheering rendah, jasa umur panjang sareng kaunggulan anu sanés. Garis produksi diwangun ku sistem kontrol, extruder sekrup kembar kerucut atanapi extruder sekrup kembar paralel, maot, unit kalibrasi, angkat unit, mesin nutupan pilem Ékstrusier dilengkepan inverter arus-arus (ABB atanapi Eurotherm drive), pengontrol suhu impor (RKC, Jepang). Pompa unit kalibrasi sareng ngangkut perédit unit mangrupikeun mérek anu terkenal. Saatos ngarobih saderhana sareng sekrup, éta ogé tiasa ngahasilkeun profil busa.

 

spésifikasi: 

model

YF108

YF240

YF240A

YF300

YF400

Maks. Lega (mm)

108

240

150 * 2

300

400

Modél Extruder

SJP75 / 28

SJP93 / 28/31

SJP110 / 28

SJP93 / 31

SJP120 / 26

Max.capacity (kg / h)

240

300-350

460

350

550

Daya extruder (kw)

37

55

75

55

110

Cai tiis (m3/ H)

7

8

10

8

10

Hawa dikomprés (m3/ Mnt)

0.6

0.6

0.8

0.6

0.6

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami