+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc-multi-layer-heat-insulation-corrugated-board-extrusion-line-57.jpg

PVC Multi Lapisan Panas Isolasi Papan Bergelombang Papan Tonjolan

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Aplikasi sareng Fitur

Kinerja perlindungan seuneu luar biasa sareng sesah diduruk. Anti-corossion, Acid proof, alkali, radiating gancang, cahaya tinggi, jasa umur panjang.

Ngadopsi téknologi khusus, ngagaduhan insolasi atmosfir luar, saé kinerja insulasi panas. Éta tiasa nyayogikeun lingkungan anu langkung raoseun ngabandingkeun logam kana ubin dina usum panas anu panas.

Éta lumaku di bengkel, gudang, gudang kandaraan, pameran pasar tatanén, brattice, awak témbok, toko samentawis, awning insulasi panas sareng sajabina.

Taros Kami