+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc_pipe_double_out_and_four_out_electric_protection_pipe_extrusion_line.jpg
  • /upfile/2019/03/02/20190302145310_838.jpg
  • /upfile/2019/03/02/20190302145320_597.jpg
  • /upfile/2019/03/02/20190302145326_832.jpg

Pipa PVC Ganda kaluar sareng Opat kaluar Panyalindungan Électric Pipe Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description:  

Garis produksi ieu ngadopsi sekrup sareng desain kapang khusus pikeun ngajantenkeun bahan tina gampang nganggo palapis seragam, kecepatan produksi tinggi, kapasitas ageung, konsumsi énergi rendah, jalan stabil sareng operasi gampang.

 

spésifikasi: 

ngetik

Spék pipa (mm)

 Maks. Kaluaran (kg / jam)

 Total kakuatan (kw)

JWG-PVC32(opat kaluar)

Ø20~Ø32

250~300

104

JWG-PVC63(dua kaluar)

Ø20~Ø63

250~300

105

JWG-PVC110(dua kaluar)

Ø50~Ø110

300~400

145

 Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

 

Taros Kami