+ 86-519-87878918
InggrisEN
  • /img/pvc_pp_pe_pc_abs_small_profile_extrusion_line.jpg

PVC PP PE PC ABS Profil Leutik Extrusion Line

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Jwell

sertifikasi:

ISO CE

panalungtikan
  • rincian
  • Pidéo Pabrik

Description: 

Ku ngadopsi téknologi canggih asing sareng domestik, urang suksés ngembangkeun garis ékstrusi profil alit. Baris ieu diwangun ku extruder sekrup tunggal, tabel kalibrasi vakum, angkat unit, cutter sareng stacker. Fitur lini produksi palastikisasi anu saé, kapasitas tinggi, low konsumsi kakuatan, jsb. Kacepetan exturder utama dikawasa ku inverter AC impor, sareng suhu dikawasa ku méteran suhu RKC Jepang, pompa vakum sareng peredaan gear traction tina alat uap turun sadayana produk kualitas anu saé, sareng gampang ogé pangropéa.

 

spésifikasi: 

model

YF50

YF108

YF180

YF240

YF300

Lebar maks (mm)

50

108

180

240

300

Modél EXtruder

JWS45

JWS50

JWS65

JWS90

JWS120

Kakuatan (kw)

15 / 11

22 / 18.5

30 / 22

55 / 45

90 / 75

Cai tiis (m3/ H)

5

5

7

7

8

Hawa dikomprés (m3/ Mnt)

0.5

0.6

0.6

0.6

0.6

 

Catetan: Spésifikasi tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Taros Kami